top of page

Muurschildering laten maken door Gigi’s Illustrations

Als u graag een muurschildering wilt laten maken dan bent u bij Gigi’s Illustrations aan het juiste adres. Zij geeft iedere ruimte een prachtige, kleurrijke en unieke uitstraling met een diepgaandere betekenis. Of dat nu binnen of buiten het interieur van uw woning of bedrijf is. Een muurschildering is een prachtig kunstwerk. Hiermee geeft u elke gewenste wand een persoonlijke uitstraling die past bij het imago van uw onderneming of voldoet aan uw interieur stijl.

 

Gigi’s Illustrations heeft zeker ruime ervaring in het maken van prachtige illustraties. Deze worden toegepast in onder andere winkeletalages of binnen een ruimte van een bedrijf. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een buitenmuur, wachtruimte, spreekkamer of een bedrijfskantine. Maar, ook als u graag een muurschildering wilt laten maken staat zij graag voor u klaar. Uiteraard worden deze schilderingen geheel op maat gemaakt.

 

Dat wil zeggen dat u zelf ook inspraak heeft over de kleuren die gebruikt worden en het formaat van de muurschildering. Ook het onderwerp van de schildering komt geheel volgens uw wensen tot stand. Op deze manier kunt u de gewenste ruimte binnen uw bedrijf voorzien van een unieke schildering. Dit kan een illustratie zijn, maar ook het maken van pakkende teksten is een mogelijkheid. 
 

 

Muurschildering illustratie laten maken

Gigi’s Illustrations is gevestigd in Nijmegen maar verzorgt muurschilderingen door heel Nederland. Ongeacht uw locatie, zij reist graag naar u toe. Uiteraard worden uw wensen voor wat betreft de muurschildering vooraf duidelijk doorgesproken. Van tevoren worden ook schetsen aangeleverd, voordat het definitieve ontwerp wordt gestart op de muur. Bij het maken van een ontwerp is uw verhaal en wat u wilt laten overbrengen erg belangrijk voor de sfeer van de illustratie. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat omdat de schildering compleet op maat wordt gemaakt. Gigi van Grevenbroek heeft veel ervaring in het aanbrengen van schilderingen op diverse ondergronden.

 

Dit kan zowel in een abstracte vorm, tekstueel of middels een treffende illustratie die de boodschap van uw onderneming duidelijk overbrengt. Een muurschildering van Gigi’s Illustrations is een lust voor het oog. Door het gebruik van hoogwaardige producten en kleuren kan een perfect eindresultaat altijd gegarandeerd worden. Of dit nu om een enkele wand gaat of een complete ruimte binnen uw organisatie of winkel.

portfolio01.jpg

Een muurschildering trekt direct de aandacht. Hiermee zorgt u dus voor een unieke presentatie met een grote visuele aantrekkingskracht en een dieper verhaal. Een muurschildering van Gigi’s Illustrations is zowel geschikt voor binnenshuis als buitenshuis. Voor meer informatie of als u zelf graag een muurschildering wilt laten maken kunt u altijd vrijblijvend contact met haar opnemen. Gigi van Grevenbroek is werkzaam in heel Nederland en komt graag bij u op de gewenste locatie.

bottom of page