top of page

Gigi van Grevenbroek maakt illustraties, 2D animaties en ansichtkaarten over de Indische cultuur in Nederland.

Als u graag een illustratie wilt laten maken over de Indische cultuur in Nederland dan bent u bij Gigi van Grevenbroek aan het juiste adres. Gigi maakt pakkende en alleszeggende illustraties voor vrijwel ieder onderwerp. Zo brengt u uw boodschap duidelijk en efficiënt over aan de doelgroep. In Nederland zijn er ongeveer 2 miljoen indo's, dus mensen die Indonesische roots hebben. Heel veel mensen weten niets tot weinig over de geschiedenis van de Indo en de Nederlands-Indische geschiedenis.

 

Ook na het lezen van een artikel kan de duidelijkheid van de boodschap nog wel eens wat te wensen overlaten. Een redactionele illustrator zorgt ervoor dat dit wel gebeurd. Met een visueel aantrekkelijke en treffende illustratie wordt niet alleen de aandacht naar het artikel getrokken, maar krijgt de onderliggende boodschap ook meer kracht. Dit heeft als gevolg dat de betreffende informatie beter onthouden wordt.

 

Gigi van Grevenbroek heeft zelf indonesische roots en voelt zich een echte indo in Nederland. Ze vind het jammer dat er weinig tot geen kennis is bij veel mensen over de geschiedenis van Nederlands-Indie, de revolutie in Indonesie of over de Indische cultuur in Nederland. Zoals zij is opgegroeid met Indische hapjes en de Indonesische rijsttafel, zo weten veel Nederlanders niet over de Indische gerechten. Daarom heeft zij deze Indische hapjes op ansichtkaarten laten printen op gerecycled papier. Geprint in Nederland, dus van lokale ondernemers. Op de ansichtkaarten vind je onder andere een lekkere spekkoek, cendol, kue mangkok, klepon, dadar gulung aka groene pannenkoekjes, thee en koffie. Hiermee wil ze meer mensen bewust maken van de Indische cultuur in Nederland. 

 

Vakkundige Nederlandse illustrator en 2D animator

06 bewerkt.jpg

Bij Gigi van Grevenbroek bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren en gedreven illustrator en 2D animator. Gigi van Grevenbroek is gevestigd in Amsterdam en werk voor opdrachtgevers door heel Nederland. Een illustratie, 2D animatie en uitleg animatie wordt altijd op maat gemaakt. Daarbij wordt er rekening gehouden met uw wensen en die van uw doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld een digitale illustratie zijn, redactionele illustratie, boekcover, illustraties in een boek, muurschildering, ansichtkaarten, productillustraties, raamtekeningen, uitleg animatie, een korte GIF of ander bewegend beeld. 

 

Een illustratie of uitleg animatie is altijd maatwerk. Ook kunt u bij Gigi van Grevenbroek terecht in haar webshop op haar portfolio website. Op haar webshop vind ik ansichtkaarten en prints voor een mooie prijs. Zo kunt u setjes kaarten kopen, maar ook losse ansichtkaarten met katten, de indische cultuur in Nederland, bloemen, Indonesisch eten en kleurrijke illustraties.

Als u graag meer wilt weten over de Indische cultuur in Nederland, de indische mensen, de geschiedenis van Nederlands-Indie of leuke ansichtkaarten van een Nederlandse maker wilt kopen ben u op de juiste website en webshop. In de webshop vind u ook kaarten van spekkoek, indische hapjes, cendol, kue mangkok, klepon, thee, dadar gulung en koffie. Als u op zoek bent naar een illustrator en 2D animator staat Gigi van Grevenbroek graag voor u klaar. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met haar op.

bottom of page