Redactionele illustrator

bij Gigi’s Illustrations

Als u graag een redactionele illustratie wilt laten maken dan bent u bij Gigi’s Illustrations aan het juiste adres. Gigi maakt pakkende en alleszeggende illustraties voor vrijwel ieder onderwerp. Zo brengt u uw boodschap duidelijk en efficiënt over aan de doelgroep. Een artikel of tekst bevat vaak informatie die niet altijd direct duidelijk is tijdens de eerste oogopslag.

 

Ook na het lezen van een artikel kan de duidelijkheid van de boodschap nog wel eens wat te wensen overlaten. Een redactionele illustrator zorgt ervoor dat dit wel gebeurd. Met een visueel aantrekkelijke en treffende illustratie wordt niet alleen de aandacht naar het artikel getrokken, maar krijgt de onderliggende boodschap ook meer kracht. Dit heeft als gevolg dat de betreffende informatie beter onthouden wordt.

 

Hierbij kunt u denken aan een illustratie in een krant, als onderdeel van een column of een specifiek artikel. Gigi van Grevenbroek heeft als afgestudeerde illustrator en animator een ruime ervaring in het vak. Veel toonaangevende bedrijven weten inmiddels de weg te vinden naar deze getalenteerde redactionele illustrator. Ongeacht het onderwerp of de branche waar het artikel aan gerelateerd is, wordt er altijd gestreefd naar een pakkende en visueel aantrekkelijke illustratie.

 

Vakkundige redactionele illustrator

06 bewerkt.jpg

Bij Gigi’s Illustrations bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren en gedreven redactionele illustrator. Hoewel Gigi van Grevenbroek gevestigd is in Nijmegen, ligt het werkgebied verspreid over heel Nederland. Een redactionele illustratie wordt altijd op maat gemaakt. Daarbij wordt er rekening gehouden met uw wensen en die van het betreffende artikel. Dit kan een kleine illustratie zijn met alleen een afbeelding, maar ook een redactionele illustratie met tekst is een mogelijkheid.

 

Een illustratie is volledig gebaseerd op de informatie van het artikel en is daarmee dus altijd maatwerk. Ook als u graag een redactionele illustrator wilt inschakelen voor het verzorgen illustraties in terugkerende rubrieken bent u bij Gigi’s Illustrations aan het juiste adres. Als u de boodschap van uw verhaal extra kracht wilt laten bijzetten is een begeleidende illustratie van groot belang en een goede toevoeging.

Daardoor kan de betekenis achter de tekst beter toegekend worden door de lezer. Een betekenisvol plaatje of afbeelding zorgt er tevens voor dat de informatie beter kan worden opgeslagen in het geheugen. Als u op zoek bent naar een redactionele illustrator staat Gigi van Grevenbroek graag voor u klaar. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met haar op.